Indberetning af transaktioner

Adgang til oplysninger om transaktionsrapporteringssystemet MiFIR-TRS.

Kontakt

Inquiry regarding MiFIR TRS can be sent via e-mail to:
MiFIR-TRS@ftnet.dk


Finanstilsynet har valgt at løfte denne opgave ved at deltage i et bredt internationalt samarbejde på tværs af tilsynsmyndigheder i Finland, Holland, Norge og Sverige.

På denne side vil Finanstilsynet informere om MIFIR-TRS og offentliggøre dokumentation mv. Da størstedelen af dokumentationen bliver udarbejdet i et internationalt samarbejde, vil meget af dokumentationen være på engelsk.


Seneste nyt

 • 7. april 2017 

  Vi inviterer hermed til informationsmøde angående test af IT-løsninger til indberetning af transaktionsrapporter jf. MiFIR.

  10. maj 2017 kl. 9.00 – 11.00

  hos Finanstilsynet, Århusgade 110, 2100 København Ø.

  Tilmelding foregår pr. mail til lba@ftnet.dk senest 1. maj 2017.

  Målgruppen for mødet er IT medarbejdere, herunder projektledere, arkitekter, udviklere, kravstillere samt testere, da mødet vil have fokus på test af markedsdeltagernes IT-systemer til rapportering af MiFIR transaktioner mod Finanstilsynets IT-system, TRSII.

  På mødet vil der blive informeret om tidsplan for testen, hvordan man bliver tilsluttet TRSII og hvordan MyStandard kan benyttes til offline test af transaktionsrapporter.

 • 5. december 2016      - Finanstilsynet afholdte den 1. december 2016 et informationsmøde om IT-løsning til rapportering af MiFIR transaktioner. 
   Vedlagte præsentation blev gennemgået på mødet
  .